Polítiques de privacitat

Aquesta política de privacitat descriu com i quan recopilo, utilitzo i comparteixo la informació quan em compres un article, et poses en contacte amb mi o fas servir els meus serveis a través d'auleda.com.

Aquesta política de privacitat no s'aplica a les pràctiques de tercers que no em pertanyen ni controlo, el que inclou les empreses de transport implicades en l'enviament de la teva comanda. Pots consultar la política de privacitat d'aquestes empreses per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de privacitat.

La informació que recopilo

Per tal de poder-te fer arribar la comanda, has de proporcionar-me determinada informació. Aquesta informació inclou el teu nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, dades de pagament i els detalls del producte que has sol·licitat. També pots proporcionar-me una altra informació personal (per una comanda personalitzada de joieria, per exemple).

Per què necessito la teva informació i com la faig servir

Em baso en certs fonaments jurídics per recopilar, utilitzar i compartir la informació, el que inclou:

 • com sigui necessari per proporcionar els meus serveis, com quan utilitzo la teva informació per enviar la teva comanda, per resoldre un conflicte o per proporcionar assistència al client.
 • quan has proporcionat el teu consentiment, que pots revocar en qualsevol moment, com inscriure't a la meva llista de correu;
 • si cal per a complir una obligació legal o ordre judicial o en relació amb una acció judicial, com la retenció d'informació sobre les compres si així ho requereix una llei fiscal;
 • com sigui necessari per als fins dels meus interessos legítims, si els teus drets o interessos no els invaliden, com proporcionar i millorar els meus serveis. Utilitzo la teva informació per proporcionar els serveis que heu demanat en el meu interès legítim per millorar els meus serveis.

Ús compartit de la informació i informació que es mostra

La informació sobre els meus clients és important per al meu negoci. Només comparteixo la teva informació personal per motius i circumstàncies molt concrets, com:

 • Proveïdors de serveis. Treballem amb determinats tercers de confiança per realitzar funcions i proporcionar serveis per a la meva botiga, com les empreses de transport. Compartiré la teva informació personal amb aquests tercers, però només fins on sigui necessari per realitzar aquests serveis.
 • Canvis en el negoci. Si venc o fusiono meu negoci, puc divulgar la teva informació com a part d'aquesta transacció només en la mesura permesa per la llei.
 • Compliment de la llei. Puc recopilar, utilitzar, conservar i compartir la seva informació si de bona fe crec que és raonablement necessari per: (a) respondre a un procediment legal o a sol·licituds del govern; (B) fer valer els meus contractes, condicions i polítiques; (C) prevenir, investigar i abordar el frau i un altre tipus d'activitat il·legal, de seguretat o problemes tècnics; o bé (d) protegir els drets, la propietat i la seguretat dels meus clients i altres persones.

Retenció de dades

Conservo la teva informació personal només durant el temps estrictament necessari per proporcionar-te els meus serveis i com es descriu a la política de privacitat. Tanmateix, és possible que també hagi de conservar aquesta informació per complir amb les meves obligacions legals i reguladores, per resoldre conflictes i per fer valer els meus contractes. En general, mantinc les teves dades durant el següent període: 5 anys.

Els teus drets

Si vius a certs territoris, inclosa la UE, tens una sèrie de drets en relació amb la teva informació personal. Si bé alguns d'aquests drets són d'aplicació general, altres s'apliquen només en casos concrets. A continuació, descric aquests drets:

 • Accés. Tens dret a accedir i rebre una còpia de la informació personal que tinc sobre tu. Per a això, posa't en contacte amb mi com s'indica a continuació.
 • Canviar, restringir, eliminar. També pots tenir drets per canviar i eliminar el teu informació personal, així com per a restringir meu ús d'aquesta. Excepte en el cas de circumstàncies excepcionals (com la meva obligació d'emmagatzemar dades per raons legals), generalment esborraré la teva informació personal si així ho demanes.
 • Objeccions. Pots oposar-te a (i) que processi part del teu informació segons els meus interessos legítims i (ii) que t'enviï missatges de màrqueting després de proporcionar el teu consentiment exprés a rebre'ls. En aquests casos, eliminaré la teva informació personal a menys que compti amb raons imperioses i legítimes per continuar fent servir aquesta informació o bé si és necessari per motius legals.
 • Queixes. Si resideixes a la UE i vols plantejar inquietuds a prop del meu ús de la teva informació (i sense perjudici de qualsevol altre dret que puguis tenir), tens dret a fer-ho amb l'autoritat de protecció de dades local corresponent.

Contacte

Per a les finalitats de la llei de protecció de dades de la UE, jo, Jordi Auleda, sóc el controlador de dades de la teva informació personal. Si tens preguntes, pots posar-te en contacte amb mi a l'adreça info@auleda.com. També per correu a: Jordi Auleda. Carrer d'en Domènec, 11 Baixos. Sant Joan Despí 08970

Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.